Bedrijven

Ervaren begeleiding voor duurzame vooruitgang

 

Binding met het bedrijf, duurzame inzetbaarheid, goed werkgeverschap, werkgeluk; termen die op het moment veelvuldig de revue passeren. 

Maar wat als iemand privé of op het werk vastloopt en er zelf niet meer uitkomt? Een loopbaantraject misschien al loopt, maar niet voldoende blijkt om iemand stappen vooruit te brengen. Er zijn patronen, overtuigingen, ervaringen die de weg naar herstel blokkeren. 

Praktijk In-vloed zorgt samen met uw medewerker voor helderheid en zet stappen richting duurzaam herstel. Hertel na een (of meerdere keren) burn-out, rouw, trauma- en stress gerelateerde klachten, overgangsklachten of herhalende patronen die maken dat mensen blijvend vastlopen in het werk. 

Burn-out preventie en herstel

We zien helaas een toename van mensen die in een Burn-out terecht komen. Factoren in de mens en de omgeving werken op elkaar in en vergroten het risico tot langdurige overspanning. Als het waakvlammetje écht uit gaat bij iemand staat een lastige tijd voor de deur. Mensen vaak soms langdurig uit en het herstel is kwetsbaar. Hoe ga je hier als bedrijf mee om?

Praktijk In-vloed gaat graag met mensen aan de slag. Het preventie en herstel programma 'Niets fout aan een burn-out', werkt toe naar duurzaam herstel. Naast de aandacht voor energie en fysiek herstel, wordt ook het inzicht in de risico's vergroot. Ondersteunende hulpbronnen worden (her)ontdekt en aangeboord én met begeleiding zetten mensen weer stappen in de praktijk.  

Tijdens het traject wordt uw medewerker ondersteund door de digitale omgeving van de In-vloed Academie. Met concrete opdrachten, inspirerende filmpjes en oefeningen krijgen mensen handvatten en inzichten om stappen vooruit te zetten.  Dit inzicht wordt vervolgens tijdens sessies verder uitgediept. 

Gecombineerd werken we zo toe naar optimale veerkracht. 

Meer weten? Klik dan hier. 

DISC en drijfveren analyse

Naast of los van een traject kan er ook een DISC of drijfveren analyse worden afgenomen om meer zicht te krijgen op natuurlijk- en aangepast gedrag, motivatie en passies. 

Kijk hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden. Vraag dan een verkennend gesprek aan via ons contactformulier.