Niets fout aan jouw burn-out (of bore-out)

Preventie en herstel van veerkracht

En toen stond de wereld echt stil. 

Geen energie en puf meer om iets te ondernemen, niet meer voelen dat er ruimte is voor iets. Het liefst de dekens over je hoofd trekken en de dag voorbij laten gaan. Alles lijkt teveel.... 

Jouw brein is momenteel niet je grootste vriend. Je moet zoveel, maar het lukt niet en je draait steeds verder vast in negatieve gedachten en je batterij is leeg. Opgejaagd, onrustig en geen idee meer hoe je verder moet. 

Herkenbaar? 

Maar er is niets fout aan jouw burn-out! 

Dit moment wil jou namelijk iets zeer wezenlijks vertellen. En dat gaan we samen uitlichten, ontdekken, onder de loep nemen zodat dit stevige ingrediënten worden voor jouw herstel. Het biedt jou alle tools om stap voor stap gezonde en autonome keuzes te maken.  

3 fases in het herstel programma

De opzet van 'Niets fout aan een burn-out' kent 3 fases.

Fase 1 HERSTEL

Alles is gericht op jouw (vaak lichamelijk) herstel. Ik leg je uit wat een burn-out inhoud, wat normaal is en wat jou helpt om in deze fase kleine stapjes te zetten, weer ritme op te bouwen en wat er nodig is om de reserves van jouw batterij weer op te bouwen.

Fase 2  INZICHT

Deze fase kenmerkt zich in het werken met inzicht op wat risico's in jou zijn en in jouw omgeving die maken dat je nu vastloopt. Soms liggen er gebeurtenissen onder jouw burn-out die aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan niet aangekeken rouw of traumatische gebeurtenissen.

Door begrip en oefenen ontdek je andere opties om met situaties om te gaan en deze ook toe te passen.  

Fase 3 ERVAREN

In fase 3 gaan we meer praktijk en toepassing centraal zetten. Vaak is een eerste keer terugkeren naar werk of school spannend en dit kan gepaard gaan met vallen en opstaan. Juist dit is een mooi moment om samen te ontdekken wat nu werkelijk voor jou gouden ingrediënten zijn om in een goede balans te blijven. 

 

Geïnteresseerd? Ik ga graag met jou en eventueel je werkgever in gesprek om te kijken welke opties er zijn om dit traject met elkaar in te gaan. 

Wil je liever op eigen initiatief met mij in gesprek? Dan kan dat ook altijd. Maak dan een afspraak.