• Geen wachtlijst
  • Familie opstellingen
  • Individuele therapie
  • Brainspotting
  • ACT

Individuele begeleiding

Ieder mens en iedere zoektocht is uniek

Van vloed naar veerkracht

Voel je welkom met vragen over rouw, trauma- en stress, relatie vraagstukken, angsten en spanningen, een burn-out, (oude) patronen en overtuigingen, keuzestress, zingeving en werkplezier of daar waar jij in vastloopt en dat wat jou bezig houdt. 

In mijn praktijk ondersteun ik jou succesvol met allerlei vraagstukken.

Je onderzoekt, ruimt op, leert nieuwe optie toe te passen en zet in een aantal gesprekken stappen richting herstel en veerkracht.

Ik werk met verschillende werkvormen die soms heel gericht en soms in stukjes voorbij komen in jouw traject. Samen met jou zet ik in wat past bij jouw vraag, dus dat mag je helemaal aan mij over laten. Ben je toch nieuwsgierig naar mijn aanbod?

Lees hieronder meer over de verschillende varianten:

 

In mijn praktijk gaan we met jouw vraag het onderzoek aan. Door middel van gesprekken, oefeningen, informatie en ervaren ruim jij op en kom je tot meer opties om uitdagingen het hoofd te bieden. We doen samen wat nodig is. Je krijgt van mij de spiegels die je nodig hebt in een prettige veilige en welkome omgeving. 

Ik werk niet met hokjes, foefjes of standaarden. wel met kwaliteit, maatwerk en menselijkheid.

Gesprekken vinden plaats in de praktijk ruimte, maar kunnen op verzoek ook  via zoom verlopen. Ben je slecht ter been? Dan kan ik ook op huisbezoek komen. 

Wil je meer weten of mij als mens en therapeut?

 

Praktisch

In sessies duurt gemiddeld 60 minuten. 

De hoeveelheid sessies bespreken we in het eerste gesprek en is maatwerk. Wil je meer weten voordat je instapt? Bel me dan gerust. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van deze zorg? Klik dan op onderstaande button.

Of maak een afspraak.