Missie 

Rouwsluiers

Een misvatting is dat we snel door moeten met het leven zoals het was en dat  moeten loslaten wat ons is ontvallen. Het mag voor velen een opluchting zijn, waaronder mijzelf, dat we ons verlies juist mogen meenemen in het leven. 

In onze cultuur wordt vaak afwerend gereageerd op alles wat te maken heeft met tegenslagen.  Rituelen verdwijnen op de achtergrond. Het leven staat vaak in het teken van maakbaarheid.

Het is mijn missie om ons weer rijker te maken in het verdragen van wat ons gebeurd, in ons vermogen de ruimte voor- en verwerking van verandering en verlies (weer) onderdeel te laten zijn van onze wereld. Ik vind daarbij ieder mens uniek en vermogend om op eigen wijze de beweging richting gezondheid te maken.

In-vloed

Als eigenaar van de praktijk, ben ik aangetrokken tot de term 'invloed'. 

Invloed staat voor mij voor de kracht om dát te doen wat juist is voor ons en onze omgeving. Het geeft zin aan het leven, het omarmt je kracht en snapt dat het leven continu beweegt.

Periodes van vloed nodigen uit om stil te staan, onze koers te hervinden en te zoeken naar dat wat echt belangrijk is voor ons. 

Levenskunst

Ik sta met beide benen op de grond, midden in het leven. Het is mijn doel dat jij jezelf steeds beter leert kennen en omarmen in wie je bent. Dat vind ik onderdeel van  de kunst van het leven. Soms zijn we een leven lang bezig om dit te verfijnen. Grotere hobbels en herhalende patronen hebben inzicht nodig en daar kunnen therapie, supervisie of begeleiding echt een fijne bijdrage aan leveren. 

Inspiratie en materiaal

Op sociale media probeer ik de laatste boeken, TedTalks, uitzendingen en ontwikkelingen op het gebied van verlies met je te delen. Daar kan je altijd eens doorheen neuzen om te kijken of iets je inspireert.