Online aanbod

Vertrouwd in je eigen omgeving therapie krijgen? Ja dat kan! 

Voor Corona waren we hier allemaal fel op tegen, maar inmiddels is het niet meer weg te denken in onze maatschappij. Ook in mijn praktijk heb ik mijn weg erin gevonden. In volle overtuiging kan ik je vertellen dat ook het online werken enorm effectief is. 

Soms zijn er omstandigheden die maken dat de reis naar mijn praktijk ruimte niet haalbaar is. Een drukke agenda, je woont ver weg (soms zelfs in het buitenland), of er zijn omstandigheden. 

Voel je, met welke rede dan ook, welkom om gebruik te maken van deze online optie. 

Psychosociale therapie

Psychosociale therapie is de verzamelnaam voor alles wat we inzetten om jouw vraag onder de loep te nemen. Er zijn geen beperkingen voor het werken online. 

Werken met de modellen van de Transactionele Analyse kan goed via een whiteboard of het delen van beelden via een tweede scherm.  Echt de tijd voor elkaar nemen blijkt ook online goed te kunnen en dat maakt de intensiteit van onze inzet niet minder dan met een live sessie. 

 

Online proberen?

Neem dan contact op om 20 minuten in te plannen zodat je kunt proeven hoe het je bevalt. 

Dus zet lekker jouw favoriete drankje klaar en kruip achter je laptop. 

Brainspotting kan heel goed ook online worden uitgevoerd.

Een aantal zaken zijn daarin van belang: 

Familie opstelling - systemisch werken online

Ook het systemisch werken kan goed online. Dit heeft mij ook even doen verbazen, maar het is toch echt zo! 

Wat je nodig hebt is een goed werkende laptop die de capaciteit heeft om ín Google meets met 2 schermen te werken. Hier hoef jij niets voor te doen, dus jij heb aan 1 scherm genoeg.

We gaan samen jouw vraag inventariseren en vervolgens over tot het neerzetten van jouw vraag op het bord. Dit doe ik door een tweede scherm te openen in Google meets. Jij kunt dan via de camera die op het bord staat ingesteld, alle bewegingen zien en volgen.

Zo maken we samen, online, de beweging die nodig is voor jou.