DISC en Drijfveren analyses

DISC analyse

 

Zicht krijgen op persoonlijke talenten en voorkeuren?

'Het DISC model is een objectieve methode om het natuurlijke en aangepaste gedragsprofiel van professionals in kaart te brengen. Het geeft individuen op zeer krachtige en effectieve wijze zicht op hun persoonlijke talenten en persoonlijke voorkeuren.

Met een gecertificeerde test van Talent First, wordt het natuurlijke gedrag (de basisstijl) van iemand duidelijk.  Dit is het gedrag dat diegene als vanzelf geneigd is te vertonen, vaak wanneer iemand volledig ontspannen is. Mensen vallen hier ook op terug wanneer ze onder druk staan. Het is het gedrag dat iemand het makkelijkst af gaat en vaak het prettigst voelt; dit zijn de natuurlijke talenten.

Iedereen heeft een persoonlijke 'basis' gedragsstijl, die eigenlijk na je pubertijd niet meer verandert. Door goed zicht te krijgen op je basisstijl, kun je beter voorspellen in welke werkomgeving je het best tot je recht komt, bij welke bedrijfscultuur, bedrijfsgrootte of in welke branche jij past.

Naast de basisstijl, wordt ook de responsstijl geanalyseerd. Hiermee wordt het gedrag bedoeld dat iemand laat zien onder invloed van de werkomgeving. Vaak zijn er verschillen tussen basisstijl en responsstijl. Door goed te kijken naar deze verschillen kun je uitspraken doen over elementen, die spanning opleveren in het werk of bepaalde aspecten van het natuurlijk gedrag, die onderbelicht blijven.'

(bron: talentfirst.nl) 

Sale!

DISC Analyse en 1 sessie begeleiding

€ 320,00 € 275,00
Sale!

DISC Analyse en 1 sessie begeleiding

€ 320,00 € 275,00

Zicht krijgen op persoonlijke talenten en voorkeuren?

Je krijgt bij aankoop binnen 48 uur toegang tot een gecertificeerde DISC analyse van Talentfirst. Na het doen van alle test onderdelen krijg je een uitgebreid uitgeschreven analyse. 

Deze kan je vervolgens gerust zelf goed doornemen. De ervaring leert dat het fijn is om bepaalde onderdelen nader door te nemen. Wat betekenen de uitslagen voor jou en wat kan jij hiermee in de praktijk? 

Dit nemen we samen nader door in mijn praktijk of via Google Meets. 

Drijfveren analyse

Drijfveren analyse

 

Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit?

'Onze drijfveren bepalen ons levensdoel en de richting die we kiezen, en zetten ons aan tot actie. Of we het ons nu realiseren of niet, we worden van binnenuit gedreven om aan deze persoonlijke behoeften te voldoen. De drijfverenanalyse  is een objectieve methode om grip te krijgen op hetgeen ons van binnen écht motiveert. 

Iemand voelt passie voor werk dat aansluit bij zijn drijfveren, dan is motivatie van buitenaf niet nodig. Er is reden voldoende om ‘s ochtends op te staan en met plezier aan de slag te gaan. De omgeving biedt dan de waarden die nodig zijn om het eigen potentieel maximaal te ontwikkelen.

Eduard Spranger heeft na jarenlange observaties essentiële drijfveren geclassificeerd. Deze bepalen het waarom van ons handelen. De twee drijfveren die het sterkst bij je leven, zullen je tot actie aanzetten.

Is er in de werksituatie sprake van een win-win situatie? Worden jouw intrinsieke behoeften en drijfveren voldoende bevredigd? Inzicht hierin kan je veel jaren van ‘trial and error’ schelen en je kunt meer gericht werken naar een baan die je met werkelijke passie uitvoert. Interessant voor jou en zeker ook voor je collega's en partners.'

(bron: talentfirst.nl) 

 

 

Sale!

Drijfveren Analyse met 1 sessie begeleiding

€ 320,00 € 275,00
Sale!

Drijfveren Analyse met 1 sessie begeleiding

€ 320,00 € 275,00

Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit?

Met de drijfveren analyse krijg jij scherp waar jij werkelijk energie van krijgt en ook waar je op leegloopt. Dit geeft krachtige sleutels voor de keuzes die je maakt privé of in je carrière. 

Je krijgt na aankoop binnen 48 uur toegang tot de analyse die je door verschillende test onderdelen heen leidt. Het totaal geeft je een uitgebreide beschrijving van jouw natuurlijke drijfveren. 

De ervaring leert dat het fijn is om bepaalde onderdelen nader te bespreken. Daarom maken wij na jouw analyse een afspraak om in een sessie die verdieping met elkaar op te zoeken. Dit kan bij mij in de praktijk, maar ook via Google Meets. 

 

 

EXTRA AANBIEDING: 

Sale!

DISC en Drijfveren analyse met 2 sessies

€ 575,00 € 500,00
Sale!

DISC en Drijfveren analyse met 2 sessies

€ 575,00 € 500,00

Met de aankoop van dit pakket krijg jij toegang tot de DISC analyse en de Drijfveren analyse. Dit combinatie pakket geeft jou een scherp beeld van jouw gedrag en jouw natuurlijke drijfveren. Het geeft je richting, focus en inzicht in jezelf.
Sta je op het punt om carrière stappen te zetten of twijfel je over je ingeslagen pad? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je meer weten wat jouw drijft? 


Dan is dit het moment om gebruik te maken van dit combinatie pakket!

Je krijgt toegang tot de 2 analyse, die je binnen 48 uur na aankoop krijg toegestuurd per mail. 

Vervolgens krijg je 2 uitgebreide verslagen met uitgebreide inzichten, verdiepende documenten en uitleg. 

Deze verslagen verdiepen we in 2 sessie van 60 minuten. Dit kan live in mijn praktijk ruimte in Zetten, maar ook via Google Meet. Dit spreken we nader met elkaar af.