Lotgenotenkring

 

"De lotgenotenkring Rouw en Verlies brengt mensen samen, om ervaringen te delen, steun en troost te vinden bij lotgenoten en er voor elkaar te kunnen zijn"

Lotgenoten in rouw komen samen

 

Dit alles onder een laagdrempelige en deskundige begeleiding.

Als specialisten in rouw hebben wij de krachten gebundeld; Judith Nijland, Ronald Kersten, Marieke Bluemer, Miranda van der Meijde, Anne Mogezomp-Heetkamp en Manon Huisman.

Wij organiseren met de Lotgenotenkring bijeenkomsten in Huissen, Didam, Westervoort en Heteren. Tijdens deze bijeenkomsten komen gemiddeld 8 mensen bij elkaar met een verlies ervaring. Onder onze begeleiding komen we 6 keer bij elkaar over de duur van 6 maanden. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een thema en er is steeds ruimte om ervaringen met elkaar te delen. 

Voor wie?

 

De lotgenoten kring nodigt mensen uit die een recent overlijden van een dierbare hebben meegemaakt. Heeft u of kent u in uw naaste omgeving iemand met deze ervaring, of zoekt u zelf iemand om mee te praten en om naar te luisteren, voelt u zich van harte welkom.

Rouwen?

 

Als mens kunnen we op verschillende manieren geconfronteerd worden met rouw. Verlies door suïcide, overlijden van een partner verlies, een doodgeboren of overleden kindje, een miskraam, een ouder, familie, het doormaken van een scheiding of het zijn van mantelzorger. 

Ieder rouwproces is uniek. Je kunt van waarde zijn voor anderen door het delen van je eigen ervaringen. Het kan je kracht geven en je vind steun bij elkaar.  Samen zorgen we ervoor dat je weer langzaam grip gaat krijgen op het dagelijks leven.

Lotgenotenkring richt zich op mensen die te maken hebben met het verlies na een overlijden. 

 

Lotgenotenkring

Praktisch

 

De bijeenkomsten zullen gehouden worden op verschillende avonden en op zondagen in Westervoort, Heteren, Didam en Huissen. 

De kosten voor deze 6 bijeenkomsten zijn in totaal € 90,- euro. Hier zitten alle kosten bij in begrepen. 

Wij zijn actief in de regio’s Lingewaard, Overbetuwe, en De Liemers.
Aantal deelnemers per groep is max. 8 mensen.