Maak een afspraak

Zoek je naar goede begeleiding of wil je een afspraak maken? Vul via onderstaande button het contactformulier in met je gegevens, vragen en opties met dagen en tijden dat een eerste gesprek jou goed uitkomt. Bellen of appen mag ook. Spreek dan wel mijn voicemail in bij afwezigheid. 

Ik mail of bel je binnen 48 uur terug. 

Tarieven

Particulier tarief:
Gesprek à 60 minuten € 75,-
Zakelijk tarief:
Gesprek à 60 minuten € 110,-

Beide tarieven zijn vrijgesteld van BTW. 

Momenteel is er geen mogelijkheid om voor een vergoeding in aanmerking te komen bij de zorgverzekering of de gemeente. 

Het streven is dat  per 1 november 2022  het wel mogelijk is dat de zorg geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door de zorgverzekeraar, zonder aanspraak te maken op jouw eigen risico. Om te weten hoe dit voor jou in elkaar zit, verwijs ik je naar je zorgverzekering of kijk op https://www.nvpa.org/zorgverzekering

 

Betalingen vinden plaats na de sessies in de praktijk via pin of via een betaalverzoek per mail. In beide gevallen krijgt je de factuur per mail. 

 

RIVM maatregelen 

Gezien de maatregelen vanuit de overheid zal ook praktijk In-vloed de richtlijnen vanuit het RIVM volgen. Dit houd in dat  de praktijk aan alle hygiëne voorschriften voldoet. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden om digitaal te ontmoeten. 

De intake en vervolggesprekken kunnen naar wens dus ook via Skype, Google Meet of Zoom verlopen. 

 

Klachten

Als u een klacht heeft over de zorg die Praktijk In-vloed levert, dan kunt u zich richten tot Zorg voor ZZP. Zij regelen met een onafhankelijke klachtprocedure uw klachten en geschillen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.