• Geen wachtlijst
  • Familie opstellingen
  • Individuele therapie
  • Brainspotting
  • Rouwtherapie

Samenwerkingen

Praktijk In-vloed werkt graag samen daar waar we mensen verder kunnen brengen.

Partners

 

In de Overbetuwe ligt de prachtige Huiskamer van Heteren. Een plek waar ontmoeten, bieb, koffie en lekkers, gezelligheid en ontwikkelingen bij elkaar komen. Een heerlijke plek om na een wandeling aan te waaien, bijeenkomsten bij te wonen en je boek te lezen. Dit is de plek waar wij ook werken met de Lotgenotenkring.

De rouw app bij rouw en verlies.

Haar specialiteit is haar diversiteit op het gebied van gezondheid.  Ze werkt met orthomoleculaire therapie, suppletie en druppels (fytotherapie), access Bars en energetisch consultancy. Ook voor voetreflexzonemassage en (oor)acupunctuur ben je bij Yvonne op het juiste adres. 

https://www.brainspotting.nl/index.php/nl/menu-practitioners-2/22-gelderland

Als Brainspotting practitioner staan we in Nederland vermeld op de site www.Brainspotting.nl  Hier zijn alle nieuwe ontwikkelingen en practitioners over heel Nederland te vinden. 

De sportschool in de Betuwe. Vind er persoonlijke begeleiding en fijne plek om lekker te sporten en te ontmoeten. Van vele markten thuis. 

De drijvende kracht achter LIV: Jacqueline Scholtes; loopbaancoach, HR partner en arbeidsmarktspecialist, Bachelor HRM, Noloc gecertificeerd. Jacqueline helpt jou bij jouw outplacementtraject, carrière coaching en re-integratie. 

Op deze site zijn alle ontwikkelingen in Overbetuwe te vinden.