Samenwerkingen

Praktijk In-vloed werkt graag samen daar waar we mensen verder kunnen brengen.

Partners

 

In de Overbetuwe ligt de prachtige Huiskamer van Heteren. Een plek waar ontmoeten, bieb, koffie en lekkers, gezelligheid en ontwikkelingen bij elkaar komen. Een heerlijke plek om na een wandeling aan te waaien, bijeenkomsten bij te wonen en je boek te lezen. Dit is de plek waar wij ook werken met de Lotgenotenkring.

Professionals werkzaam bij de Wijkteams Arnhem kunnen gebruik maken van mijn begeleiding bij werkgeluk, werkstress, burn- en bore- out, rouwbegeleiding of vraagstukken rondom werk- en privé balans.

De rouw app bij rouw en verlies.

Balansportaal biedt een compleet overzicht van alle mogelijke behandelingen en professionals op het gebied van mentale gezondheid, ontspanning en stressklachten.

Praktijk In-vloed werkt samen onder de koepel van Balansportaal.

Professionals werkzaam bij de Gemeente Lingewaard kunnen gebruik maken van mijn begeleiding in afstemming met hun leidinggevende. Dit kan bij vraagstukken rondom burn- en bore- out, rouwbegeleiding of rondom werk- en privé balans.

Haar specialiteit is haar diversiteit op het gebied van gezondheid.  Ze werkt met orthomoleculaire therapie, suppletie en druppels (fytotherapie), access Bars en energetisch consultancy. Ook voor voetreflexzonemassage en (oor)acupunctuur ben je bij Yvonne op het juiste adres. 

https://www.brainspotting.nl/index.php/nl/menu-practitioners-2/22-gelderland

Als Brainspotting practitioner staan we in Nederland vermeld op de site www.Brainspotting.nl  Hier zijn alle nieuwe ontwikkelingen en practitioners over heel Nederland te vinden. 

De sportschool in de Betuwe. Vind er persoonlijke begeleiding en een fijne plek om lekker te sporten en te ontmoeten. Van vele markten thuis. 

De drijvende kracht achter LIV: Jacqueline Scholtes; loopbaancoach, HR partner en arbeidsmarktspecialist, Bachelor HRM, Noloc gecertificeerd.

Jacqueline helpt jou bij jouw outplacementtraject, carrière coaching en re-integratie. 

Het Labyrinthoss® Rouwkwartet is een laagdrempelige manier om verliezen ‘aan te kaarten’. Niet alleen gericht op het rouwproces rondom overlijden en/of eenzaamheid, maar op verlies in de breedste zin van het woord. Het kan dus bijvoorbeeld ook gaan om verlies van baan of huwelijk.

Op deze site zijn alle ontwikkelingen in Overbetuwe te vinden. 

Het platform voor alle ontwikkelingen rondom de PVT in Nederland.