• Geen wachtlijst
  • Familie opstellingen
  • Individuele therapie
  • Brainspotting
  • Rouwtherapie

Trainingen

Praktijk In-vloed heeft de volgende trainingen en interventies beschikbaar. 

 

 

Training burn-out

Niets fout aan een burn-out!

 

Een preventie en herstel programma voor mensen die kwetsbaar zijn of te maken hebben met een burn-out. 

We zien helaas steeds vaker dat mensen in een burn-out belanden. Persoonlijke kenmerken en omgevingsfactoren spelen vaak zo op elkaar in dat er een verhoogd risico bestaat op overbelasting. Als overbelasting lang genoeg aanhoud, dan raken mensen uitgeblust, burn-out. 

Het preventie programma werkt toe naar het vergroten van  psychologische en fysieke flexibiliteit en daarmee de veerkracht van iemand. Deze veerkracht is nodig om gezonde keuzes te maken, inzicht en handelingsvermogen te ontwikkelen op de risico's én de ruimte te ervaren om met tegenslagen om te kunnen gaan. 

Wanneer preventie niet meer past en iemand in een lichte, milde of zware burn-out zit, voorziet praktijk In-vloed in een gefaseerd programma om toe te werken naar duurzaam herstel. 

Meer informatie over de opties? klik hier

DISC analyse en drijfveren analyse

DISC en drijfveren analyse

 

Zicht krijgen op persoonlijke talenten en voorkeuren? Wil jij weten waar jij ’s ochtends je bed voor uit komt?

De gecertificeerde DISC analyse van Talentfirst geeft individuen op zeer krachtige en effectieve wijze zicht op hun persoonlijke talenten en persoonlijke voorkeuren.

Wil je meer weten wat je werkelijk drijft? Wat je energie geeft en wat ook niet? Dan geeft de gecertificeerde drijfveren analyse jou hier een uitgebreid inzicht op. Het is een objectieve methode om grip te krijgen op hetgeen ons van binnen écht motiveert. 

Beide worden aangeboden met sessies voor uitleg, verdieping en toepassing. 

Meer informatie? Klik hier.