Jouw kracht traject

Veerkrachtig in je eigen autonomie

Dit is zo'n moment in je leven, dat je een spiegel wilt. Een vriendelijke maar ook eerlijke spiegel en het liefst een spiegel die terug praat in klare taal en stiekem ook wat inspireert.

Je merkt dat je piekert, vastloopt in belemmerende gedachten, meer wilt in het leven maar niet weet hoe. Je hebt wellicht altijd een baan in een bepaalde sector gehad, maar geeft dit nog voldoende vervulling?

Keerpunten in het leven laten je stilstaan! En stilstaan is geen stilstand. Juist dit zijn unieke momenten in je leven om zaken onder de loep te nemen, jezelf opnieuw uit te vinden, angsten te overwinnen en wellicht weggestopte dromen tot leven te wekken. 

In het 'jouw kracht' traject, gaan we in gemiddeld 6 sessies onderzoeken wat jij in het licht wilt zetten, wat je verlangens zijn om iets toch eens anders te gaan doen. Waar liggen je krachten en waar heb je wellicht ingeleverd de afgelopen jaren? Op welke interne waarden wil je koers bepalen? Wat is voor jou werkelijk belangrijk en waar ga jij helemaal van aan? 

In dit traject BEN je niet alleen krachtig, maar ga je ook werkelijk IN je kracht staan.