Training Persoonlijk Leiderschap

Vergroot je impact, ervaar je kracht en behaal je doelen!

Loop jij vast in je eigen effectiviteit in je leven, je gezin,  je eigen bedrijf of de doelen die je jezelf stelt? Merk je dat je steeds in dezelfde cirkel belandt, plannen moeilijk tot uitvoering komen en jij maar blijft zoeken naar de juiste knoppen?

Jij bent je eigen sleutel!

Er zit veel meer in jou en ik help je dat eruit te halen.

Jij gaat aan de slag met wat jouw krachtig maakt, hoe jij kunt floreren in wat jij wilt brengen. Dit vergroot jouw inzicht in je handelen en wat je onbewust meeneemt de situatie in. Ik leer je met meer bewustwording te kijken naar wat je doet en misschien ook laat.

Je krijgt inzicht in je drijfveren, werkstijlen en voorkeuren. Dit geeft je richting en focus zowel in de relaties die je hebt en aangaat als de keuzes die je maakt in je leven die leiden tot passie, floreren en plezier. 

Jij gaat weg met meer vertrouwen in jezelf, opties om uit te proberen en gerichte handvatten die jou steeds toe leiden naar jouw invloed en veerkracht.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op. 

Tarief pakket

€ 895,- inclusief

Het pakket bestaat uit:

Een jaar lang toegang tot de In-vloed academie (vind hier meer informatie), drijfveren en DISC analyse, tussentijds contact via mail en 2 sessies van 75 minuten voor verdieping.