• Geen wachtlijst
  • Familie opstellingen
  • Individuele therapie
  • Brainspotting
  • ACT

Reviews

"Na 1,5 jaar leven met rouw en verdwalen in verdriet en gemis , de stoute schoenen aan getrokken om hiermee aan de slag te gaan. Leven met gemis moet je opnieuw uit vinden. Wat was het een fijne plek om dit samen met Manon te kunnen doen. Ik voelde mij gehoord en gezien. Het heeft mij heel veel gebracht. En dan nog een familieopstelling. Ik kan het iedereen aanraden; jezelf terug vinden daar waar jij voor bedoeld bent. Manon, dank voor deze gewelige reis en de stappen die ik onder jouw begeleiding kon maken."

Evelien

 

"Tijdens de familie opstellingen middag was ik representant. Manon begeleidde de middag met oog voor het proces. Iedereen werd gastvrij ontvangen met allerlei lekkers op een prachtige locatie. Om vervolgens ook tijd te maken om echt aanwezig te kunnen zijn voor die middag.
Tijdens de opstellingen zelf was Manon rustig, gaf ruimte en veiligheid aan de deelnemers en er was ruimte voor het enthousiasme en de passie die Manon heeft voor dit systemische werk. Door bijv spullen uit de ruimte in te zetten tijdens de opstelling."

Petra

 

"Met veel plezier, warmte, verbazing en héél veel voldoening heb ik mogen deelnemen aan de 3 opstellingen. Het was weer zó bijzonder om te ervaren dat je als representant voelt waar je moet staan en wat je moet zeggen, het gaat echt vanzelf. De opstellingen maakten bij ons allemaal veel emoties los en ook ik heb deze ervaringen de afgelopen dagen fijn laten doorwerken. Zoveel herkenning en inzichten, zó sterk en krachtig! Je warme en óók resolute begeleiding tijdens het hele gebeuren was geweldig, echt knap! Je doet het met liefde en passie en dat is te merken in alles. Ook het lekkers voor in de pauzes was om te smullen, dank je wel voor de goede verzorging. Heel veel succes met je mooie praktijk en graag tot een volgende keer!"

Karin (54)

 

"Ik heb Manon ervaren als een hele fijne coach en begeleider. Ze leidde mijn opstelling met zowel kalme als ferme hand; precies wat nodig was. Ze is invoelend en intuïtief en tegelijkertijd toont ze het  leiderschap waar ik bewondering voor heb. Ze is een vrouw die wijsheid en vertrouwen uitstraalt en waarbij ik meteen op mijn gemak bij voel"

Cathelijne

 

"De stap om hulp te vragen is niet altijd eenvoudig. Daarvoor moet je namelijk eerst ook voor jezelf er uit zijn dat je hulp nodig hebt. Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn gedachten over mijn zorgen, mijn verdriet en de keuzes die daarbij hoorden. De gesprekken hebben me geholpen om stap voor stap toe te werken naar een moment waarop alles samen zou komen. Daar wilde ik op voorbereid zijn, zodat ik daar het maximale uit kon halen. Dankzij de gesprekken is me dat gelukt. Voor mij is het traject dat we samen hebben doorlopen erg waardevol geweest."

Vrouw, 52

 

"Mijn ervaring is dat Manon vanuit verschillende invalshoeken praktische adviezen weet te geven waar je als mens echt van groeit. Ze is kundig, laagdrempelig en heeft gevoel voor humor. Ik kan haar aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een sterkere basis!"

Mirjam

 

“De gesprekken waren weldadig en nuchter tegelijk. Precies wat ik nodig had”

Vrouw (50)

 

“Ik was gewend in een sneltrein te zitten, inmiddels is het een stoptrein, stap zelfs af en toe uit. Dat heb ik echt aan jou te danken”

Lisa (33)

 

“Ik ben niet meer zo snel gefrustreerd en heb ook meer rust. Ook begrijp ik meer van mezelf en anderen”.

Maarten (43)

 

“Oh ja, er zijn altijd meer opties”

Joost (48)

 

“Je bent een warm mens, maar ook stevig in je manier van doen. Een fijne combi.”

Laura (42)

 

"Manon heeft mij door de zwaarste tijd van mijn leven geholpen. Ik verloor binnen 5 maanden mijn moeder, mijn relatie en kreeg een miskraam. Manon kan je als geen ander weer grond onder je voeten geven, dingen in een ander perspectief laten zien en je je leven weer als waardevol laten ervaren.
Door Manon heeft het verleden een plekje gekregen, vertrouw ik op de toekomst en kan ik nu genieten van alle mooie dingen in het leven"

Sabina (41)

 

“Wat een ontzettend fijne therapeute, ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen.”

Miranda

 

“Je aandacht en rust hebben me echt geholpen, om door het verdriet van het verlies van mijn vriend heen te komen”.

Hannie (53)

 

“Ik kan weer ademhalen, dank je”

Karin (39)

 

“Bij Manon heb ik geleerd wat ik onbewust deed, maar mij niet hielp. Ik heb geleerd te blijven denken en handelen in mogelijkheden.”

Richard (47)

 

“Ik had het gevoel verdwaald te zijn en nu weet ik weer waar ik heen mag. Van ‘moeten’, naar ‘willen’ en ‘mogen’.”

Christel (46)

 

“Wat een verrijking, iedere keer kwam ik verder los.”

Joyce (36)

 

“Voor mij was het fijn dat je me steeds weer hielp om bij de kern te komen. Heb me gehoord en gezien gevoeld. Het was een uitje!”

M. (57)