Reviews

 

“ Een investering in jezelf die ik iedereen kan aanraden “

 

In het begin toch nog even de twijfel of dit voor mij iets zou zijn heb ik uiteindelijk met Manon mijn eerste sessie ingepland.

Al enige tijd was ik op zoek naar waar de onrust in mij vandaan kwam. Er zijn verschillende thema’s de revue gepasseerd om dit te onderzoeken. Door vooral haar rust, inzichten en wijsheden heb ik voor mezelf een mooie reis kunnen afleggen. Ik heb uiteindelijk ook belangrijke beslissingen kunnen nemen die mijn toekomst mooier gaan maken. Door andere inzichten die zij mij heeft laten zien, ben ik sterker geworden en me bewuster van bepaalde dingen.

Manon is bekwaam en respectvol. Ze laat je vooral ook zelf denken, maar geeft wel richting aan en stelt de juiste vragen. Een open houding, waar je het gevoel hebt dat je thuiskomt. Dank je wel Manon voor je inzichten en belangrijke lessen😊. Dit was zeker iets wat ik nodig had.

 

Vrouw, 42

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Momenteel kan alles weer gewoon stromen"

 

"Je bent met jouw fijne energie een veilige plek om moeilijkheden mee te kunnen delen. Je stelde scherpe vragen als ik verdwaalde in een spraakwaterval. Omdat ik mijn gevoel en wat me 'overkomt' vaak intellectualiseer was het moeilijk om weer iets dichter bij m'n (onderbuik)gevoel te komen. Mijn hulpvraag was voor mij nog niet zo helder toen ik bij jou begon, maar door jouw scherpe vragen heb ik wat meer laagjes kunnen afpellen. Hierdoor besefte ik dat ik tegelijkertijd in een driedubbel rouwproces zat. Enerzijds met de vader van mijn dochter, met mijn vriend én: met mezelf.

We gebruikten samen de metafoor 'water'. Om het daar in uit te drukken: Ik voel me nu niet meer alsof ik meegesleurd word in een kolkende rivier en blijf hangen achter van die heel grote rotsblokken. Momenteel kan alles weer gewoon stromen, en ga ik mee in die flow. Dat is een verademing! Eindelijk weer ruimte om naar lucht te happen 😉."

Vrouw, 33

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Je bent een goede luisteraar en wist mij op het juiste 'denkspoor' te zetten. Dat heeft mij enorm geholpen. Je straalt professionaliteit uit en geeft fijne feedback." 

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Manon kon goed overweg met mijn directheid, zag lichamelijke reacties enorm goed, ondanks dat mijn woorden iets anders zeiden. Heeft mij geleerd wat van mij is en wat bij de ander hoort. Geen makkelijk traject, maar ik kan intussen mijn grenzen beter aangeven en afstand nemen zonder de band te beschadigen."

Vrouw, 52

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Een aantal fijne sessies gehad bij Manon. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak, ze vult niet in en plaatst (me) niet in hokjes. Ik voelde me gezien en gehoord. Ze weet op de juiste momenten de pijnpunten te raken, waardoor je bewust en onbewust aan het denken wordt gezet. In relatief korte tijd veel gehad aan haar. Manon, nogmaals dank!"

Vrouw, 32

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Ik heb mij gehoord en gezien gevoeld!"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"De begeleiding was achteraf meer dan ik verwachtte. Ik kwam binnen voor rouwbegeleiding maar voel me op veel meer vlakken geholpen en verstevigd." 

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Eigenlijk zouden we vaker even om goede raad mogen vragen, het is de investering waard. Ik draaide zo vast in bepaalde situaties dat ik geen uitwegen meer zag. Door open te praten over mijn frustraties ben ik er echt anders naar gaan kijken"

Carel

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Nooit geweten hoeveel nog kan doorwerken van 'vroeger', maar ook wat je daar nu nog mee kunt doen. Hoeveel keuzes ik maakte uit stress en angsten die ik nu veel meer bewust in de ogen kan kijken. Het heeft me veel gebracht en ik kom zeker af en toe terug voor een APK-je"

Naima

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Eigenlijk wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. Het is me inmiddels helder geworden en de sessies hebben me geholpen om dingen scherp te krijgen en de juiste stappen te zetten."

Maikel

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"De spanning was af en toe ondraaglijk en slapen ging steeds slechter. Ik ben op zoek gegaan naar hulp omdat ik het echt niet meer alleen kon. Blij dat ik bij Manon ben uitgekomen, want ik heb echt stap voor stap de weg terug naar mijn eigen zelfvertrouwen gevonden."

Vrouw, 38

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Ik voelde me gezien en gehoord"

 

"Na 1,5 jaar leven met rouw en verdwalen in verdriet en gemis , de stoute schoenen aan getrokken om hiermee aan de slag te gaan. Leven met gemis moet je opnieuw uit vinden. Wat was het een fijne plek om dit samen met Manon te kunnen doen. Ik voelde mij gehoord en gezien. Het heeft mij heel veel gebracht. En dan nog een familieopstelling. Ik kan het iedereen aanraden; jezelf terug vinden daar waar jij voor bedoeld bent. Manon, dank voor deze geweldige reis en de stappen die ik onder jouw begeleiding kon maken."

Evelien

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Mijn ervaring is dat Manon vanuit verschillende invalshoeken praktische adviezen weet te geven waar je als mens echt van groeit. Ze is kundig, laagdrempelig en heeft gevoel voor humor. Ik kan haar aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een sterkere basis!"

Mirjam

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“De gesprekken waren weldadig en nuchter tegelijk. Precies wat ik nodig had”

Vrouw (50)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"De stap om hulp te vragen is niet altijd eenvoudig. Daarvoor moet je namelijk eerst ook voor jezelf er uit zijn dat je hulp nodig hebt. Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn gedachten over mijn zorgen, mijn verdriet en de keuzes die daarbij hoorden. De gesprekken hebben me geholpen om stap voor stap toe te werken naar een moment waarop alles samen zou komen. Daar wilde ik op voorbereid zijn, zodat ik daar het maximale uit kon halen. Dankzij de gesprekken is me dat gelukt. Voor mij is het traject dat we samen hebben doorlopen erg waardevol geweest."

Vrouw, 52

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Ik was gewend in een sneltrein te zitten, inmiddels is het een stoptrein, stap zelfs af en toe uit. Dat heb ik echt aan jou te danken”

Lisa (33)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Ik ben niet meer zo snel gefrustreerd en heb ook meer rust. Ook begrijp ik meer van mezelf en anderen”.

Maarten (43)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Oh ja, er zijn altijd meer opties”

Joost (48)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Je bent een warm mens, maar ook stevig in je manier van doen. Een fijne combi.”

Laura (42)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Manon heeft mij door de zwaarste tijd van mijn leven geholpen. Ik verloor binnen 5 maanden mijn moeder, mijn relatie en kreeg een miskraam. Manon kan je als geen ander weer grond onder je voeten geven, dingen in een ander perspectief laten zien en je je leven weer als waardevol laten ervaren.
Door Manon heeft het verleden een plekje gekregen, vertrouw ik op de toekomst en kan ik nu genieten van alle mooie dingen in het leven"

Sabina (41)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

“Wat een ontzettend fijne therapeute, ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen.”

Miranda

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Je aandacht en rust hebben me echt geholpen, om door het verdriet van het verlies van mijn vriend heen te komen”.

Hannie (53)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Ik kan weer ademhalen, dank je”

Karin (39)

⭐⭐⭐⭐

 

“Bij Manon heb ik geleerd wat ik onbewust deed, maar mij niet hielp. Ik heb geleerd te blijven denken en handelen in mogelijkheden.”

Richard (47)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Ik had het gevoel verdwaald te zijn en nu weet ik weer waar ik heen mag. Van ‘moeten’, naar ‘willen’ en ‘mogen’.”

Christel (46)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Wat een verrijking, iedere keer kwam ik verder los.”

Joyce (36)

⭐⭐⭐⭐

 

“Voor mij was het fijn dat je me steeds weer hielp om bij de kern te komen. Heb me gehoord en gezien gevoeld. Het was een uitje!”

M. (57)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

"Het was een hele mooie middag. Wat een fijn team zijn jullie, jullie vullen elkaar goed aan. Ik hoop dat er een beweging komt voor de vraagstellers, een beweging in de energie die hen verder helpt"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

"Josée en Manon borgen een veilige omgeving waarin alle rust en ruimte is voor alle deelnemers. Met elkaar creëerden we een mooie middag waarin veel (nieuwe) inzichten zijn verkregen. Als vraagsteller beleefde ik veel geborgenheid om mijn vraagstuk onder begeleiding van Josée te doorlopen en het gaf mij veel inzage  en bevestiging, letterlijk door hoe de opstelling stond en de coaching/ uitleg hierbij. Een mooie dag op een rustige plek die tot in de punten was verzorgd!"

Yvonne

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Dank je wel voor deze bijzonder mooie middag! Jullie zijn pracht meiden. Ik ben weer een ervaring rijker en heb mooie mensen ontmoet"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Wat ben ik blij da tik hier onderdeel van mocht zijn! Dankjewel lieve Josée en Manon"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Wat was het een bijzondere ervaring en wat zijn jullie beiden toppers!"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Wat een bijzondere ervaring heb ik die middag gehad. Wat een energie was er binnen de groep aanwezig en mooi dat ik daar een deel aan heb mogen bijdragen"

Man

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring. Ik had het niet willen missen"

Vrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Het was een bijzondere ervaring representant te zijn. Dat het gewoon klopt wat je voelt en wat er gebeurt. Hele plezierige, kundige en natuurlijke begeleiding van Manon. Aanrader."

Corrianne

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Tijdens de familie opstellingen middag was ik representant. Manon begeleidde de middag met oog voor het proces. Iedereen werd gastvrij ontvangen met allerlei lekkers op een prachtige locatie. Om vervolgens ook tijd te maken om echt aanwezig te kunnen zijn voor die middag.
Tijdens de opstellingen zelf was Manon rustig, gaf ruimte en veiligheid aan de deelnemers en er was ruimte voor het enthousiasme en de passie die Manon heeft voor dit systemische werk. Door bijv spullen uit de ruimte in te zetten tijdens de opstelling."

Petra

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Met veel plezier, warmte, verbazing en héél veel voldoening heb ik mogen deelnemen aan de 3 opstellingen. Het was weer zó bijzonder om te ervaren dat je als representant voelt waar je moet staan en wat je moet zeggen, het gaat echt vanzelf. De opstellingen maakten bij ons allemaal veel emoties los en ook ik heb deze ervaringen de afgelopen dagen fijn laten doorwerken. Zoveel herkenning en inzichten, zó sterk en krachtig! Je warme en óók resolute begeleiding tijdens het hele gebeuren was geweldig, echt knap! Je doet het met liefde en passie en dat is te merken in alles. Ook het lekkers voor in de pauzes was om te smullen, dank je wel voor de goede verzorging. Heel veel succes met je mooie praktijk en graag tot een volgende keer!"

Karin (54)

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Ik heb Manon ervaren als een hele fijne coach en begeleider. Ze leidde mijn opstelling met zowel kalme als ferme hand; precies wat nodig was. Ze is invoelend en intuïtief en tegelijkertijd toont ze het  leiderschap waar ik bewondering voor heb. Ze is een vrouw die wijsheid en vertrouwen uitstraalt en waarbij ik meteen op mijn gemak bij voel"

Cathelijne

⭐⭐⭐⭐⭐

 

"Ik heb bij Manon deelgenomen als representant tijdens een middag familieopstelling. Ik heb de middag als krachtig ervaren. Manon zorgt voor een veilige setting. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Echt een aanrader als je zelf een keer een familie opstelling zou willen doen"

Anita

⭐⭐⭐⭐⭐